AKTUELNO

Zbog fantastične rime, Čolak je dobio nagradu.

Tokom današnjeg dana Bane Čolak je posetio Rajski vrt i požalio se Drvetu mudrosti da nema cigarete i da mu je zbog toga otežan boravak u "Zadruzi". On je Drvcetu otkrio da je napisao jednu pesmu u desetercu koja u potpunosti oslikava situaciju koja vlada u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Pesma se odnosi na ljubavni trougao Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar, koji mesecima unazad privlači pažnju milionskog auditorijuma. Užičanin se ponadao da će ova pesma uspeti da očara Drvo, te da će dobiti cigarete. Čolak je sa ushićenjem pročitao svoje stihove u Rajskom vrtu.

Evo sad će godina u junu otkad Kija diže javnu bunu. Zamršeno sve, ništa se ne zna, čas je Kija, čas Luna besna. Rijaliti se produžio, fanovi u šoku, Luna pije, a Sloba traži utehu u soku. Svi pošteni i borci za pravdu, svakog dana neko počne kavgu. Ti vrlo dobro znaš, čujem svakog dana, ispadoše svo troje u šoku. Ko laže, a ko koga maže, svakog momenta neko nekoga slaže. Zadruga se vrti oko troje ljudi, ne treba ništa da vas začudi. Razne priče, afere i svađe, do kraja može svašta da nas snađe. Andrija se ne spominje više, džaba Kija po krevetu piše, Andro nest'o, uloge prevrn'o, za priču sa Kijom, gadnu lovu zgrn'o. Ostaćemo ovde još 20 leta isto odstojanje, ista meta. Nikada se ova zavrzlama završiti neće, bori se narode i pali mu sveće - glasi Banetova pesma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRODAVAO JOJ PRIČU? Sloba pričao Luni da će biti zajedno nakon Zadruge, a onda se okrenuo Kiji! (VIDEO)

Zbog sjajne rime i fantastične teme koju je obradio, Čolak je zaradio svoju nagradu te je od Drveta mudrosti dobio zarađene cigarete.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

D. B.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'