AKTUELNO

Peks smatra da je njegov drug ozbiljan ženskaroš.

Večerašnji gosti u studiju kod Dušice Jakovljević su bili najbliži članovi porodice i prijatelji nominovanih zadrugara Snežane Mišković Viktorije i Bore Santane.

Foto: TV Pink

Borini drugovi Peks i Ivan su došli kao njegova večerašnja podrška i otkrili kakav je zaista Bora van rijalitija.

Nije Bora u Zadruzi kao što je napolju. Bora je ozbiljan ženskaroš, mene čudi što on ne napada tamo one devojke, za njega je Đekson cirkuzant. Boru saleću devojke, on je ozbiljan muškarac - rekao je Borin drug.

S obzirom na to da je Bora imao kratku avanturu sa Macom Diskrecijom, voditeljka je upitala njegove drugove da li misle da su između njih dvoje postojale vibracije ili je u pitanju nešto drugo.

To je bio samo razlog da bi opstao tamo. Svi mi volimo u krevetu "najgoru", odnosno najslobodniju. Ona nije za javnost, nije imao širok izbor - objasnio je Borin drug Beks.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga Dušica je upitala Borine drugove koja od ukućanki je zapravo njegov tip devojke.

Borin tip devojke je Kija. Bora je lepo vaspitan dečko, dobar je sa Slobom, poštuje ga i iz poštovanja, neće to da pokaže. Ja garantujem da će tu neko prisnije drugarstvo - rekao je njegov drug.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitaje još: Duško POKUŠAVA NA SVE NAČINE DA RASKINE VEZU Andrijane i Đeksona, pa mu spomenuo bivšu devojku, ON PREBLEDEO! (VIDEO)

D. B.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'