AKTUELNO

Priznala bez dlake na jeziku da svog dečka ne voli, već da njeno srce pripada pevaču.

Slobodan Radanović je u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani. U međuvremenu, dok nije ušla u Belu kuću ona je našla utehu u svom bivšem dečku Andriji Lazoviću sa kojim je obnovila vezu.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen Youtube

Ukućani su tokom dana odgovarali na pitanja bivših zadrugara, a jedno od njih je upućeno Kockarevoj, a tiče se njenih osećanja prema dečku sa koji je otpočela romansu napolju.

S obzirom a to da Slobodana ovih dana razapinju sa pitanjima da li voli Kiju ili Lunu. Zanima me voli li ona Andiriju - upitao je Duško Radonjić Kristinu.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam pre mesec dana ustala i rekla da volim Slobodana, Andrija i ja smo bili mesec dana zajedno. Nismo obećavali jedno drugom da ćemo biti zajedno, niti pravili nikakve planove, on je i te kako svestan da sam ja udata i to je naš najveći problem, zato nismo pravili nikakve planove. I rekli smo da ćemo praviti tek nakon izlaska odavde. Ja volim svoga muža Slobodana Radanovića i mislim da će ta druga strana to razumeti.

Foto: Printscreen Youtube

Pošto je Kija dala preopširan, ali ne konkretan odgovor, voditeljka Rada Radanović je insistirala da preciznije odgovori na ovo pitanje.

Ne, volim svoga muža Slobodana Radanovića. Ja volim samo jednog čoveka, a to je onaj tamo(Sloba). Ko god hoće može da ga voli, ali ne i da ga vodi kući - bila je izričita Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, on je nedavno na Instagram storiju šerovao sve stranice koje podržavaju njihovu ljubav i time pokazao da je još uvek čeka, a da li će Kristinin odgovor promeniti njegov ljubavni status ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PROBUDILA SAM SE IZ KOŠMARA I MNOGO MI JE LEPO! Luna teška srca priznala: SVE OVO JE FILM, SVAKO IMA SVOJU ULOGU! (VIDEO)

Kristina je bez dlake na jeziku priznala kakva osećanja ima prema Slobi, uprkos tome što je njen dečko čeka napolju, a Slobi se pomalo smeškao brk dok je ovo slušao. Reakcije glavnih aktera pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'