AKTUELNO

Pinkova zvezda tvrdi da nema nikakve pretenzije prema Čolaku.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su u rijalitiju "Zadruga" uplovili u ljubavnu romansu koja se prekinula sa pčelarovim napuštanjem Bele kuće. Samo nekoliko sati nakon njegovog odlaska Pinkova zvezda je bila u društvu Baneta Čolaka sa kojim je na samom početku imala kratku avanturu.

S obzirom na to da su bivši zadrugari danas postavljali pitanja ukućanima, jedno od njih je bilo upućeno Nadeždi, a tiče se upravo ove situacije.

Foto: e-stock Ivan Dobričić

Po odlasku Mikijevom, ti se odmah bacaš na flert sa Banetom, a nisi završila sa Mikijem. Ostalo je još malo do kraja opusti se devojko - prokomentarisala je MC Aleks, na šta je Biljićeva odmah odreagovala.
Ja nisam radila sa Banetom apsolutno ništa. Dok je Miki bio tu, ti si ćutao, a kako je okrenuo leđa ti si počeo sa komentarima: "Znaš kao, vi ste super, ali to nije dobro za tvoj posao". Dečko da znaš, ja sam zaljubljena u Mikija i meni posle njegovog odlaska ništa nije zanimljivo. U mom životu niko ne postoji osim Mikija i tako će i biti. Nije me sramota, jer ja ništa nisa radila da bi povredila mene ili njega - objasnila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da podsetimo Nadežda i Bane su se na rođendanu Kristine Kockar osamili na nekoliko trenutaka. Povodom ovoga oglasio se i Užičanin koji je u svoju odbranu istakao da je sve bilo u svrhu šale i da sa njom nije imao ozbiljne namere.

Ja stvarno ja sam se mnogo smorio jer se desilo to što se desilo. Video sam da je Nadežda pod velikom tenzijom, ja sam se zezao sa njom, Tanjom, onako kako se inače zezamo. Ja sam rekao da se zezam sa Nadeždom i da nemam nikakve namere prema njoj, niti želim da budem sa njom. Da sam hteo da budem, ne bi bilo ništa od ovoga što je bilo. Ja bih se borio za nju i trudi. Ja nju nisam testirao, samo sam se šalio - rekao je Bane i dodao da je sve bilo u šali i da ne želi da radi ništa iza Mikijveih leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: SLOBA SE PROMENIO IZ KORENA! Kija otkrila: Nadam se da ćemo rešiti sve naše PROBLEME! (VIDEO)

Kako je izgledalo izlaganje Nadežde i Baneta pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'