AKTUELNO

Nije želela da mu izađe u susret.

Zadrugari trenutno uživaju u lagodnom životu koji su sebi omogućili nakon što su uspešno prvi put izvršili zajednički zadatak "Neobične pojave". I ovog jutra, nakon buđenja, ukućanima je stigao doručak koji im je poslao Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok su uživali u hrani Bane Čolak bio je nervozan i ljut na Nadeždu Biljić. Čolaka je iznerviralo što mu pevačica nije pozajmila novac koji je ostao od Mikija Đuričića. Bane je govorio kako nije imao dovoljno novca za usluge u frizerskom salonu, pa je želeo da pozajmi deo koji je ostavio pčelar iz Kupinova.

Foto: RTV Pink

Ja otišao jutros kod nje, kažem: "Trebaju mi pare za šišanje", a ona meni kaže: "Ne znam, ne znam gde je ostavio", laže! Moja drugarica! Ja kažem: "Ostaću dužan u salonu", a ona meni: "J*bi ga". Našao sam na koga da se oslonim! Đeksonu dala pare pet minuta pre mene. Ako tvoj prijatelj kaže da mu nešto hitno treba, ti se ne okrećeš i spavaš, nego ustaneš i roviš! Krivo mi je! Krivo mi je zbog takvog gesta. Ustani, traži! - ljut je bio Čolak.

Podsetimo, Bane Čolak je upravo sa Nadeždom Biljić prevario svoju devojku iz spoljnjeg sveta Katarinu Vukotić, a kasnije je pevačica imala intimne odnose sa njegovim rijaliti drugom Mikijem Đuričićem sa kojim se i verila.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako je izgledalo ovo jutro u "Zadruzi" kada je stigao doručak i kada je Bane pričao o Nadeždi koja je u tom trenutku spavala u sobi za rehabilitaciju.

PROČITAJTE: KAKVA LEPOTICA! Ovo je bivša devojka Baneta Čolaka koju je prevario sa Nenom i Nadeždom! (FOTO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'