AKTUELNO

Svestan je svojih postupaka.

Stanari Bele kuće su tokom prethodne večeri bili obavešteni da će imati privilegiju da postavljaju novinarima pitanja koja ih interesuju i za kojima žude svih prethodnih meseci koje su proveli u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Svi "bacili u razmišljanje" šta će pitati novinare koji su gostovali u studiju, to je najveću muku zadalo Slobodanu Radanoviću koji u prvi mah nije znao šta želi da ih pita. Posle dugog premišljanja, on je postavio pitanje koje je sve ostavilo u čudu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, on se ogradio i priznao svima da misli da ga svi osuđuju zbog prevare u rijalitiju i da zbog toga ne želi da pita ništa o tome već da želi da sazna šta se to najvažnije desilo tokom njegovog boravka u "Zadruzi".

Da podsetimo, pevač je u rijaitiju svoju suprugu Kristinu Kockar prevario sa Lunom Đogani. Njihova veza je trajala osam meseci, a potom je i ta romansa okončana, a Sloba se približio Kiji.

Foto: RTV Pink

Kako su svi zadrugari dobili odgovor na svoje pitanje, ni on nije ostao uskraćen, ali su mu svi uputili kritiku da je trebao biti kreativniji.

Pročitajte još: NE POMIŠLJA NA NJEGA! Nadežda potpuno ZABORAVILA na Mikija, a OVO je jedino što ju je zanimalo! (VIDEO)

Pitanja i odgovore nekolicine zadrugara možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'