AKTUELNO

Ponovo u svađi!

Luna Đogani ponovo je uspela da se posvađa sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem i to u toku proslave dvadeset devetog rođendana njegove supruge, Kristine Kockar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Blogerka je noćas u toku žurke u jednom trenutku otišla do kapije gde je govorila kako želi da izađe iz najgledanijeg rijaliti programa ikada na ovim prostorima "Zadruga", a onda je ušla u raspravu sa Slobom.

Foto: RTV Pink

Sloba je noć proveo u spavaćoj sobi gde je spavala i Kija, dok je Luna noćas spavala u sobi za rehabilitaciju. Nakon što su se zadrugari probudili, Luna je otišla u pab gde je sa Milanom Miloševićem komentarisala novim problem u svojoj vezi sa oženjenim muškarcem.

Šta on radi, brate? - pitala se Luna.

Foto: RTV Pink

Zato što je voli, zato što nije siguran, a neće tebe ovako da izgubi. Ne zna se ovde šta će biti, nisu se oni još pomirili, ali lepo ti je Anabela rekla ko te čeka - pričao je Milošević.
Ja kada završim, ja se ne vraćam! - izjavla je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna je nakon razgovora sa Milanom, otišla u spavaću sobu gde nije progovorila sa Slobom. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'