AKTUELNO

Ni van Zadruge rasprave ne jenjavaju!

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gosti Sanje Marinković bili su učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge - Marija Ana Smiljanić, Filip Đukić, Zorica Marković, Miljana Kulić i bivši učesnici Mina Vrbaški i Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su pričali o svom učešću u najgledanijem rijalitiju, ali i njihovom ponašanju u istom, a ni ovo nije moglo da prođe bez svađe! Naime, Miljana Kulić i Filip Đukić žestoko su se pokačili da je čak i Sanja morala da reaguje!

On je subotar! Čim vidiš Mariju Anu i Filipa da se svađaju, znaš da je subota! Ne možeš ništa da kažeš, ti nisi voditelj ovde da ti ja odgovaram na pitanja! Pričaj malo o sebi, sad si došao u ovu emisiju i nikad više! - urlala je Miljana na Filipa!

Foto: TvPink Printscreen

Ona ima 24 godine, već četiri, pet godina je u rijalitijima, a završila je dve godine Pravnog fakulteta! Kako?! - napao je Filip Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja nije znala šta je snašlo, pa je morala da viče da je ona voditeljka u emisiji, što je bio jedini način da smiri ove zadrugare i nastavi emisiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije ''Magazin In'' možete ga pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Magazin In

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'