AKTUELNO

Prvo jutro lagodnog života, nakon uspešno obavljenog zadatka "Neobične pojave".

Jutro nakon proslave rođendana Kristine Kockar i uspešno obavljenog zadatka "Neobične pojave", stiglo je pismo Velikog šefa, ali i iznenađenje za sve zadrugare. S obzirom na to da su uspešno obavili ovaj zadatak, od danas pa naredna tri dana, ukućani će imati lagodan život u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, tokom protekle nedelje ste bili na specijalnom zadatku i moramo da priznamo da smo veoma ponosni što ste uspeli, ali isto tako činjenica je da smo zbog ovog zadatka bili prilično popustljivi i tolerantni, pa niko nije kažnjen zbog spavanja, nenošenja bubica i neprisustvu na sastancima i kršenja pravila života u "Zadruzi". Trudili smo se da ovakvo ponašanje tretiramo kao neobičnu pojavu - pisalo je u prvom delu pisma Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Veliki šef je zatim rekao svojim ukućanima da je konačno bio red da jedan zajednički zadatak obave uspešno i da je zbog toga bio veoma popustljiv, nego što bi trebalo. Takođe zadrugarima je Veliki šef skrenuo pažnju i da se pravila moraju poštovati.

Pored poštanskog sandučeta nalazi se doručak za sve vas, što je uz redovne obroke, nagrada koju ste zaslužili za obavljen zadatak! - bila je nagrada za ukućane.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok su neki zadrugari izašli u dvorište kako bi uneli hranu u kuću i podelili je sa zadrugarima, svoje izlaganje je imala Zorica Marković koja se zahvalila Kiji na sjajnom provodu i predivnoj noći, a onda se svima zahvalila Kockareva.

Foto: RTV Pink

Hvala vam na doručku. Hvala mojoj mami i Vanji na ovome sinoć. Bilo je fenomenalno. Hvala na svim poklonima, na hrani, na tortama, na tim skupim poklonima! Hvala svima što ste bili sa mnom! Hvala Slobodanu na poklonu i čestitki što je bio sa mnom i uz mene. DJ Arsi, momcima iz obezbeđenja, režiji i svima koji su bili budni uz nas. Olakašli ste mi ovih 20 i nešto dana, sada ću samo da čitam te čestitke. Ljudi su se potrudili da napišu toliko lepih reči. Mama, bako, ljubim vas puno! - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Da si živa i zdrava mrvice još sto godina i srećno! - izjavila je Zorica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'