AKTUELNO

Posvađali se čim su otvorili oči!

Miljana Kulić jutros je komentarisala svađu koja se dogodila juče između nje, Sanje Stanković, Nadežde Biljić i Mikija Đuričića. U sve se umešao i Radosav Stefanović Žuti svojim komentarom koji se nije svideo trudnici.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon što je Žuti rekao šta misli, došlo je do velike svađe između njih dvoje. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a Miljana je prvo svog cimera polila sokom, a zatim ga okupala jogurtom i kasnije gađala šoljom.

Foto: RTV Pink

Ovaj (Žuti) se meša u sve! Ja sam nju(Nadeždu) vodom poprskala, ona je mene gađala punom flašom soka četiri puta. Idi leči se ti. Evo sada ću jogurtom da te polijem - rekla je Miljana, a nakon što je polila Žutog jogurtom nastavila je sa svađom: Posle tanjir, pa šolja! - izjavila je trudnica, a zatim gađala Žutog šoljom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Uvek ona nije kriva, stalno smo mi krivi. Mene psuješ, a ovamo: "Ajde Žuti ovo,'ajde Žuti ono", samo tražiš neke usluge ološu jedan! - besan je bio Žuti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sada ću da te unakazim! Mama ti je k*rva čim te je rodila takvog. Unakaziću te! Ovde ti ništa nisam uradila, videćeš, još gora ću da budem! - pričala je Miljana.

Foto: RTV Pink

U donjem video-snimku možete pogledati kako je izgledala svađa Miljane Kulić sa Radosavom Stefanovićem Žutim.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Radosav Žuti

'