AKTUELNO

Nadežda nije mogla da prežali što je ostala bez svog jedinog prijatelja u Zadruzi.

Zadrugari su u toku prethodne večeri pre proslave Krstininog rođedana, igrali ,,Igru istine", a kako je Zorica Marković došla na red, ona je odlučila da jedno pitanje uputi upravo Nadeždi Biljić.

Šta mora da se desi da izdaš nekog ko je rekao nešto poverljivo tebi ili uopšte nečiju tajnu, da bi ti čula pesmu koja ti se sluša - upitala je Zorica.
Razlog je moj bes i psihički pad. Sad kad sam bez Mikija, provodiću vreme ovde... Ja se već danima i nedeljama osećam jako psihički loše, jedva izdržavam. Jedino što me održavalo to je bio on. Tako da... Ne znam čemu taj kur*eviti stav sada. Ja ti ništa loše nisam uradila! - odgovorila je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si ovde sa nama jela i pila, počela si kao Miki da se ponašaš! - dodala je Matora.
Ali, to sam ja! Ja bežim od svih samo da ne bih ulazila u konflikte sa ostalima! Ja njega nisam podržala nijedne sekunde, ni za jedno nasilje! Ja sam u njemu imala podršku i prijatelja i emotivni oslonac! - rekla je Nadežda.

Sanja Stanković nije mogla da sluša Nadeždu, pa je sa njom započela žestoku raspravu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si ovde ta koja širi mu*a! Ne možeš ti meni da ustaneš i da kažeš da imam kurčeviti stav! Da li ti je to jasno?! Pun mi je ku*ac tebe! - počela je raspravu Sanja.
To uopšte nije tačno! Ovde si ti ta koja je ku*evita! Ja sam se sa njim verila zbog koša! Ništa ti loše nisam uradila! Ja mogu da radim šta ja hoću, može mi se! - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

E pa, ako si našla zbog koša da se veriš onda da ga je*em! E pa, zato si tu gde jesi! - odbrusila joj je Stankovićeva.

Bez obzira na njihovu raspravu, Matora nije želela da zamera pevačici što je svojim postupkom iznervirala njenu devojku, ali se složila sa činjenicom da je Nadežda počela da se ponaša isto kao i Đuričić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja razumem da je tebi teško zato što je Miki otišao, ali brate, ponašaš se kao on, razumemo da je tebi loše! - rekla je za kraj rasprave Matora.

Detaljno o ovoj raspravi možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Nadežda Biljić

'