AKTUELNO

Ovo je za njih bio najemotivniji trenutak.

Kao i svi ostali zadrugari i Vladan Vojinović Vojke išao je na razgovor kod Drveta mudrosti, a on mu je predložio jedan tajni zadatak.

Naime, u sklopu igre ,,Neočekivane pojave" na vratima Bele kuće pojavila se bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona, Tijana Stojanović. S obzirom na to da je zadrugar na samom početku učešća izjavio da je ona jedina devojka koju je mnogo voleo, mnoge je zanimalo kakav mu je bio osećaj kada je ju je nakon toliko vremena ugledao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tajni zadatak bio je da Vojke na sve moguće načine pokuša da navede Đeksona da prizna kako se osećao u tom trenutku. Kako je zadatak bio uspešno obavljen, Drvo mu je čestitalo, a onda je usledilo nešto što je bilo romantično i emotivno.

Bravo, Vojke. Obavio si uspešno zadatak. Sada ćeš otići po Saru, izvešćeš je u dvorište i prati pažljivo šta se dešava na nebu - reklo je Drvo mudrosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vojke je ushićen otišao da probudi svoju devojku koja se nije osećala baš najbolje. Sara Reljić je na nebu ugledala letelicu sa transparentom na kome je pisalo: Saro, volim te.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka je doživela šok, a svi ukućani istrčali su napolje kako bi i oni videli šta je to zadrugar priredio svojoj devojci za šestomesečnicu njihove veze.

Sara je bila i više nego oduševljena, ali nije sakrila da je i te kako bila iznenađena s obzirom na to da je Vojke priznao da za tako nešto nema inspiraciju i da je neretko to činio zbog neke devojke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je izgleda ovaj emotivan trenutak pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'