AKTUELNO

Luna nije mogla da zaustavi suze nakon telefonskog poziva.

U toku noći dok su Draginja Radanović i Marija Kulić, majke zadrugara gostovale u studiju, Luna Đogani je imala razgovor sa Drvetom mudrosti, nakon čega je odmah dobila šansu da telefonskim putem razgovara sa svojim ocem, Gagijem Đoganijem.

Luna je do sad imala priliku da razgovara samo sa svojom majkom Anabelom Atijas, a svog oca nije videla otkako je ušla u najpopularniji rijaliti. Kada ga je ugledala na ekranu, ona se odmah rasplakala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gde si me pustio? Ne znate koliko mi nedostajete, ne mogu više! Ja sam totalno luda! Imam utisak da ću da poludim - vrištala je Luna.
Poslušaj me dobro, Luna! Veliko vreme... Nisi samo ti u toj situaciji, ljubavi moja! Moraš da budeš jaka! Moraš nešto da promeniš kod sebe. Alkohol da izbaciš odmah, to da koristiš sad u takvom stanju, nikako! Ti kad popiješ to nisi ti! Ali, samo kad si u takvom stanju, zaljubljena si, voliš Slobu. Cela familija te podržava po pitanju ljubavi tebe i Slobe. Nije ti lako i to svi razumeju, znaš li? Moraš da paziš šta pričaš, sa kim, kome. Moraš da znaš sa kim se družiš. Sloba ti je tu jedini pravi prijatelj koji te čuva i koji te pazi. Sve ostalo okej. Ovaj naš razgovor ne smeš da prenosiš svakome. Prošli put si prenela sa mamom i šta si uradila. I još jedna stvar, ne veruj svakom. Sve je to rekla - kazala. Tu se samo bacaju rovci i da te iskoriste. Nikakva istina nema, veze sa istinom! - ove reči uputio joj je otac Gagi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka je ostala zbunjena posle njegovih reči, ali joj je i te kako falio njegov savet kao i ljubav koju je on na sve načine pokušao da joj svojim rečima iskaže.

Šta da radim, tata? Mnogo mi je loše ! Usamljena sam, sama sam, kao da sam među vukovima opet! - rekla je Luna.
To je zato što ti i Sloba niste više zajedno. Nemaš sa kim da podeliš to! Tvoja mama i ja te maksimalno podržavamo u svemu, nemoj da se sekiraš, molim te! Što se njega tiče, voleo bih da je Sloba tu, rekao bih mu nešto, ali nema veze, nije ni bitno. Bio sam kod njegovih roditelja, to su divni ljudi! Dočekali su me, baš su bili prijatni. Ispričali smo se i mogu ti reći super! Idi, zovi Slobu da dođe! - tešio ju je Gagi.

Đoganijeva je ushićena molila zadrugare da jave Slobi da bi Gagi voleo da razgovara i sa njim, a on je odmah dotrčao do govornice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta radite to, ljudi? Osam meseci ste bili tu i sve je bilo kako treba, daj, hoću da rešite to sve! - pitao je Gagi.

Posle ovoga razgovor je bio prekinut, jer su svi ukućani vremenski ograničeni, a Slobi je bilo žao što nije uspeo da mu odgovori.

Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Draginja Radanović

#Marija Kulić

'