AKTUELNO

Milan otkrio Lepom Mići da se nešto zbiva između pevača i Ivanjičanke.

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Zadruga" gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja stanarima Bele kuće, a u centru pažnje je bio ljubavni trougao koji čine Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević je uspeo da pročita neka od pitanja koja su bila ispisana na papiru koji je držala voditeljka Katarina Nikolić. Jedno od njih se odnosilo na to što Ana Korać često provodi vreme u društvu pevača.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Bilo je pitanje: "Ana, da li ti je ovo taktika sa Slobom ili ti se on stvarno sviđa?" Luna ga dva puta napala za Anu, rekla mu "Idi sa njom". Slobi prija. Muvao je, zvao je telefonom. Kija kaže: "ja bih joj oči izvadila" - prepričavao je Milan Lepom Mići.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Sloba je slao atraktivnoj ukućanki poruke dok je bio sa Kristinom u vezi, a onda su se susreli u rijalitiju gde dele istu prostoriju.

Prethodnih dana dok se zadrugari sunčaju pored bazena, Koraćeva je često u Radanovićevoj blizini, a to je primetila i njegova bivša devojka, što mu je i prebacila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IZAĐI ODAVDE SA KIJOM: Mića savetovao Slobu, pa mu rekao da je LUNA NAJGORI POTEZ koji je mogao da napravi! (VIDEO)

Da li će ovo pokvariti odnos dve prijateljice i da li Koraćeva potajno gaji simpatije prema Radanoviću, ostaje da saznamo. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'