AKTUELNO

Povredilo je ono što je čula u toku pitanja gledalaca.

Nakon žurke u noći sa utorka na sredu Slobodan Radanović i Nemanja Đerić Đekson razgovarali su o Kristini Kockar i Luni Đogani. Noćas u toku pitanja gledalaca, Sloba je govorio kako ga je Đekson savetovao da malo više brine o sebi, ali i da nekada ima utisak kao da Luna glumi.

Foto: RTV Pink

Ove reči pogodile su blogerku zbog čega se više puta u toku noći svađala sa svojim oženjenim dečkom, kao i sa Đerićem koji joj je poručio da nema potrebe tako da se ponaša.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Luna je čak počela i da plače, a zatim je otišla u pab, gde je o svemu otvoreno pričala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, kome je rekla da ga je smatrala "kao brata" i ponovo istakla da se oseća mnogo povređeno.

Foto: RTV Pink

On kao da mene mrzi! Krivo mi je, nisam očekivala vas dvojica da imate u glavama da ja igram igru. Samo sam se zaljubila, budala! Šta ti nije jasno, da sam psihički loše i da sam doživela nervni slom, dečko se igra sa mnom! Što bih to namerno radila? Zašto misliš da meni ide u prilog da me majka gleda kako doživljavam nervni slom? - govorila je Luna Đeksonu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pričali smo kao dva ortaka. Trudili smo se da se ništa ne razume. Njemu više pun k*rac! Ne može nikome da se poveri! - pričao je Đekson Đoganijevoj.

Podsetimo, Luna je nakon žurke u utorak, počela da baca sve stvari koje su se oko nje nalazile i plakala u spavaćoj sobi kada je doživela novi nervni napad. U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledao ovaj razgovor Lune i Đeksona u pabu.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

'