AKTUELNO

Zorana je u utorak ušla u "Zadrugu" u okviru zadatka "Neobične situacije".

Andrijana Radonjić noćas je dobila pitanje od gledalaca koje se odnosilo na njeno druženje sa Pinkovom zvezdom i bivšom zadrugarkom Zoranom Stefanov, sa kojom je jako bliska. U jednom delu pitanja spominju se i bivše devojke Andrijaninog dečka Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako si mogla toliko glupo da prodaš Zoranu? Ona nije bila ni Anđela, ni Jelena, ni Mina, nego ipak sestra! - glasilo je pitanje za Andrijanu.

Podsetimo, pre nekoliko dana kada su ukućani govorili koga bi od starih zadrugara ponovo voleli da vide svi su se iznenadili Andrijaninim odgovorom. Većina je očekivala da će navesti upravo Zoranu, međutim ona je navela Andreja Saljnikova Palketa, koji je prvi napustio "Zadrugu" u septembru.

Foto: RTV Pink

Zorana zna šta ja mislim. Zna da je meni ovde bilo mnogo lakše kada je ona bila ovde. Ja bih volela da se ona vrati ovde, ali mislim da ne želi da se vrati ovde. Ja joj se izvinjavam. Nisam je navela, jer znam da treba da snima spot. Znam koliko je bila srećna kada je bila nominovana. Tako da zbog toga je nisam navela - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Voditeljka Katarina Nikolić zatim je pitala Andrijanu Radonjić da li je ljubomorna što se u pitanju pominju i bivše devojke njenog sadašnjeg dečka Nemanje Đerića Đeksona, nakon čega je pevačica rekla da nije ljubomorna.

Ma ne! Misliš zbog Đeksona? Ne! Zorana je ta koja je bila paravan između nas kada je trebalo! Ja Zoranu volim i potrebna mi je ovde! - izjavila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Zorana Stefanov je u utorak ušla u "Zadrugu" u okviru zadatka "neobične situacije", a tada je za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, izjavila kako svojoj koleginici, bivšoj rijaliti cimerki i dobroj drugarici ne zamera zbog ovakve odluke, ali i da je u prvi mah bila jako iznenađena. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

PROČITAJTE: NAKON ŠTO JE POSETILA ZADRUGU, ZORANA OTKRIVA: Bilo mi je veoma neprijatno kad sam to doživela, Andrijana i ja smo imale SESTRINSKI ODNOS!

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Zorana Stefanov

'