AKTUELNO

Recitovali pesmu.

Gledaoci su želeli sinoć od Slobe Radanovića i Nemanje Đerića Đeksona da čuju šta su njih dvojica u dvorištu nakon žurke pričali o pevačevoj devojci Luni Đogani i njegovoj supruzi Kristini Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Voditeljka Katarina Nikolić skrenula je pažnju Slobi i Đeksonu da je ovo prilika da sve kažu s obzirom na to da će snimak njihovog razgovora biti pušten svim zadrugarima u četvrtak uveče.

Sloba je rekao da sa Đeksonom nije pričao "ništa specijalno", da nisu ništa loše govorili ni o Kiji ni o Luni, kao i da mu je reper dao savet da malo više brine o sebi, a ne o svojim nežnijim polovinama.

Za Kiju je rekao da je master! - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Za život se ne sekiram, ali se sekiram za svoj brak! - izjavila je Kija.

Radanović i njegova devojka posvađali su se i ovoga puta zbog ove teme, a u jednom trenutku Zorica Marković i Radosav Stefanović Žuti ustali su i izrecitovali pesmu koju su namernili Nemanji Đeriću Đeksonu kako bi nasmejali ukućane.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kidišeš na nagradu, rijaliti brzo učiš, sa Škodom ćeš da se k*rčiš! Mesto treće, četvrto, eh, seme ti krvavo, poklanjam ga tebi ja, jer beg nije cicija! - pevali su Zorica i Žuti.

Sloba je zamerio svojim cimerima zbog ovog šaljivog ponašanja i rekao kako su ozbiljnu situaciju preokrenuli na šalu i zabavu. Kako je sve izgledalo poglejdate u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Đekson

'