AKTUELNO

Đoganijevu je posebno razočaralo to što se Radanović okrenuo Kristini.

Tokom prethodne noći u Beloj kući je održana žurka na kojoj su gostovali Darko Lazić i Sandra Afrika. Pred sam kraj na bini se pevačima pridružio i Sloba Radanović koji je otpevao nekoliko pesama za sve cimere, ali i za svoju suprugu Kristinu Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog ovoga je blogerka Luna Đogani doživela nervni slom, pa je bacala sve stvari po Beloj kući. Ona je o ovoj situaciji porazgovarala sa Borom Santanom i ispričala mu da je jako razočarana u Slobino ponašanje.

Pevao je pesmu "Greškom isprošena" ono veče u kazinu i naručivao.  Meni nije bilo jasno što je traži - prepiričavala je Đoganijeva Bori.
Evo da ti isprčam kako je bilo. Ona je to naručila kod Darka i on je rekao: "Samo za Kiju" i onda je zvao Slobu i rekao mu da ne zna drugu strofu - Bora je pokušao da joj objasni situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva nije opravdavala Slobin sinoćni postupak i sve je više uverena da se njegova osećanja prema Kristini nisu ugasila.

Nije to poenta. On tu pesmu naručuje više puta za nju. Ja ne znam da je to za nju, sad sam provalila. Neće on mene da pravi budalom. Ja sedim tu na žurki, on nad*kan, ja odem, njemu je super. Vidiš da ne može da bude raspoložen zbog mene, sedi tamo kao da je neko umro. Meni treba muškarac koji će da se bori za mene, koji hoće da bude samo sa mnom, da bude suguran da sam ja jedina devojka za njega. Nema razmišljanja, premišljanja. Da se ja pitam, mi ne bismo ni pričali - zaključila je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miljana i Milan UŠLI U ŽESTOKU RASPRAVU zbog Mace! On je uvredio: TI SI BOLESTAN UM! (VIDEO)

Šta je još Luna priznala Bori pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'