AKTUELNO

Trudnica stala u pevačicinu odbranu, pa zbog toga ušla u svađu sa Miloševićem.

Miljana Kulić i Milan Milošević su u toku dana ušli u raspravu zbog toga što je trudnica branila svoju rijaliti drugaricu Macu Diskreciju. Naime, tokom prethodne večeri su Kristina Kockar i novinar ušli u žestoku svađu sa pevačicom i došlo je čak i do fizičkog okršaja.

Foto: Printscreen Youtube

Iz svađe je veoma uvređena izašla Kija. Nju je Diskrecija provocirala i govorila kako ona može da uživa i peva pesme, s obzirom na činjenicu da je njen otac nedavno preminuo. Milošević je bio svedok celokupne situacije i podržao je Kiju, pa je i on bio deo ovog sukoba.

Kulićeva je za Macin postupak imala opravdanje, a to se kosilo sa Miloševićevim mišljenjem, pa je svađa bila neizbežna.

Šta, tebi nije monstruozno da se Borina majka okreće na ražnju mrtva i da ponovo živa umre. Mene briga za tvoj odnos sa Macom, nemoj da se petljaš u moje - pričao je Milan Miljani.
Naravno da jeste, pričala sam sa njom tri sata i rekla je da više neće da priča o tome - odgovorila mu je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva smatra da se Milošević prema Maci ophodi na nepristojan način samo zbog prethodnih nesuglasica i da je to vremenom preraslo u mržnju.

Ti si bolestan um, idi svađaj se sa njom, šta se sa mnom svađaš? Ja je tu štitim, napadaš uporno mene - besneo je Milan na Miljanu.
Moja osnovana sumnja je da ti mrziš Macu i da želiš da je drugi napadaju. Eno ti Slobice, Kije u krevetu, možeš sa njima da manipulišeš - odbrusila mu je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZABORAVIO NA ZADATAK! Zadrugar se OBRATIO strancu, evo zašto je poklekao! (VIDEO)

Raspravu Miljane i Milana možete detaljnije pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'