AKTUELNO

Zadrugarka ih je šokirala ovim što je rekla.

U proteklih osam meseci otkako zadrugari borave u najpopularnijem rijalitiju pod budnim okom kamera, moglo se čuti mnogo ispovesti iz njihovih života. Mnogi su, kako oni to kažu, bosi gazili po trnju kako bi opstali i uspeli u životu, ali ono što je Zorica Marković ispričala u razgovoru sa ukućanima šokiralo ih je i ostavilo bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona je pričala o tome zašto ne zna svoj datum rođenja, a potresla ih je činjenica da je bila i neželjena prinova.

Znate da ne znam kad sam se rodila? Rodila sam se u štali, bukvalno. Bila sam neželjeno dete. Oni kad povedu mene na njivu umoče vodu u vodu i šećer i ostave me da dudlam to dok oni rade. Ja imam sestru koja je od mene starija 20 godina, znači ja imam sestrića koji je godinu dana stariji od mene, a to je bilo sramota u tadašnje vreme. I ko zna kad su me prijavili. Majka mi sipala vodu usta kad su svi izašli iz štale, kad sam se rodila, tata me spasio. Ne znam kad sam rođena. Upisana sam kao da sam 9. juna, ali ja mislim da sam oko 15. maja. Pitala sam je kad mi  je rođendan, nikad nije htela da mi kaže. Čudno je sve to bilo. Zato nikad ne znam ni koji sam horoskopski znak, ni te natalne karte - rekla je Zorica.

Foto: RTV Pink

Bora Santana i Teodora Džehverović nisu mogli da veruju šta im je ova pevačica ispričala, a šta ih je još zaprepastilo iz njene priče o životu pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Zorica Marković

'