AKTUELNO

Kockareva je uživala u pevačevoj interpretaciji.

Tokom prethodne večeri zadrugare su zabavljali Sandra Afrika i Darko Lazić, a njim se na sceni pred kraj žurke pridružio i Sloba Radanović koji je pevao za svoju suprugu Kristinu Kockar.

Kija je bila na tik ispred bine i uživala uz pesme koje je Sloba pevao. Malo je reći da je Kockareva bila oduševljena dok je Radanović bio na sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je Sloba u duetu sa Darkom otpevao duetsku pesmu "Najjači", i ispevavao ove reči "lakše mi je kad si pored mene" Kristina je pevala "lakše ti je kad si pred žene" i nagovarala cimerku Mariju Anu Smiljanić da to šapne Radanoviću.

No, to nije sve. Kockareva je od svog supruga zatražila da joj otpeva pesmu "Greškom isprošena" što je on istog trenutka učinio bez ikakvog ustručavanja.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario Kristinu i uplovio u romansu sa Lunom Đogani. Njihova veza je pukla nakon osam meseci boravka u rijalitiju, a pevač ne može da se odluči kojoj će se vratiti.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SKRIVENA PORUKA UPUĆENA KIJI I LUNI? Sloba IZ DUŠE pevušio stihove: A ja tek tako poneku imam, TEBE DA ZABORAVIM! (VIDEO)

Kako je izgledao trenutak kada je Sloba pevao Kiji, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'