AKTUELNO

Žele jedno drugom da poruče nešto?

Od trenutka kada je Kristina Kockar izjavila da još uvek voli svog supruga Slobu Radanovića, uprkos tome što ju je prevario sa Lunom Đogani, pevačevo ponašanje se drastično menja, kako kaže blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je počela da mu prebacuje da su se njegova osećanja ugasila i da još uvek gaji osećanja prema Kiji, a da to ne želi da prizna. Zbog toga su često ulazili u rasprave, a blogerka je želela da stavi tačku na njihovu romansu koja je trajala osam meseci.

Foto: Printscreen Youtube

Njihov odnos je svakim danom sve zategnutiji, a ništa bolja situacija nije bila ni na sinoćnoj žurki. Njih dvoje su sve vreme bili razdvojeni, ali pogledi koje su razmenjivali su bili itekako primetni.

Iako se na pevačevom i blogerkinom licu videla ljutina, oni nisu prstajali da gledaju jedno drugo. Takođe, na nekoliko minuta njihovi pogledi su se sreli i preko Kijinog ramena. Ona na to nije obraćala pažnju, već uživala uz priređen repertoar.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JEDVA ČEKA DA JE VIDI IZVAN KAMERA: NAKON SUSRETA SA ANOM U ZADRUZI, Aca Živanović progovorio o njihovom odnosu, pa otkrio nešto NEOČEKIVANO! (FOTO)

Kako je izgledala ova situacija i kakvo je raspoloženje između ljubavnog trougla vladalo tokom žurke pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'