AKTUELNO

Ljuti jedni na druge zbog grešaka.

Ove nedelje u "Zadruzi" je na snazi zadatak "Neočekivane pojave". Učesnici moraju da ostanu imuni na sve što se dešava oko njih. Belom kućom su prošetali mnogi ljudi, a zadrugari su morali da potpuno ignorišu njihovo prisustvo.

Ovaj zadatak im je pao mnogo teže nego što su očekivali. Oni su napravili već dve greške, jer nisu bili imuni na pojavljivanje Save Džehverovića kao i Ace Živanovića na luksuznom imanju.

Foto: TvPink Printscreen

Sada oni imaju pravo na još jednu grešku, da bi zadatak bio uspešan i da bi ostvarili pravo na sve blagodeti lagodnog života do kraja rijalitija. Zbog toga što su napravili ove propuste, nastala je manja rasprava između Teodore Džehverović i Nemanje Đerića Đeksona prethodne noći.

Mogao sam i ja da ispadnem debil i da sa tom osobom (bivšom devojkom) komuniciram i da imam benefite od toga. Nebitno što nije neko iz porodice, ja toj osobi ne moram ništa da kažem a sve bih znao - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da osuđujem nikoga, kada je porodica u pitanju. Da mi uđe bivši dečko, bolelo bi me uvo - odbrusila mu je Teodora.
Ne pričam o porodici, ali jedna greška nam je Aca Živanović. To osuđujem, to mi nije realno. Onaj zadatak sa pevanjem i nespavanjem, kad smo čuvali krompir i slatiše, bio je mnogo teži. Meni ovo nije težak zadatak, mogao bih da iskuliram sve - naveo je reper.

Foto: TvPink Printscreen

U ovu rasravu uključio se i Teodorin dečko, Anđelo Ranković koji je podržao svoju lepšu polovinu, rečima da nije lako ostati imun na svoje najmilije.

Ok, uozbiljićemo se, ali protiv nekih stvari ne možemo. To i jeste poenta ovog zadatka. Nije poenta da nam ubace neke ljude koje nikad u životu nismo videli - pokušala je da smiri situaciju Džehverovićeva.

Nemanja je ostao pri svom stavu da ne bi napravio grešku, ni kada bi mu majka ušla u Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE SU MANJE ŠANSE DA ĆE IZVRŠITI ZADATAK: Aca Živanović napravio pometnju u Beloj kući, Ana mu ipak NIJE ODOLELA! (VIDEO)

Oni vrlo dobro znaju. Znaju sa kim mogu da se igraju. Znaju da sam pre par dana plakala zbog brata, majka nam je tu. U tome je i poenta ovog zadatka. Samo mi je u jednom trenutku prošlo kroz glavu koliko su neki ljudi pi*ali po zadacima, a sad ja treba da iskuliram. Ne bih mogla to da oprostim sebi. Da je on otišao, zatvorio vrata, ja bih se ubila - rekla je Teodora.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Nemanja Đerić Đekson

#Teodora Džehverović

'