AKTUELNO

Zadatak im pao teže nego što su očekivali.

U Zadruzi je u toku zadatak "Neobične pojave". Učesnici moraju ostati imuni na sve što se događa oko njih, kako bi uživali u izobilju do kraja rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, zadrugari su već danas napravili dve greške, prvu kada je brat Teodore Džehverović, Sava ušao u Belu kuću, a drugu kada je na imanje zakoračio pevač Aca Živanović.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora nije mogla da ostane imuna na prisustvo svog rođenog brata, pa mu se bacila u zagrljaj a njoj se odmah pridružila i Goca Džehverović, njihova mama.

U toku večeri, Živanović je ušao u Belu kuću kako bi eventualno naveo Anu Korać, koja je zaljubljena u njega, da načini grešku. Iako je Koraćeva dugo ignorisala Acu, ostali zadrugari nisu bili tog karaktera, pa se oglasio signal koji je označio da je ovaj izazov neuspešno završen.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je u toku noći stiglo i pismo u kom ih je Veliki šef obavestio da su napravili ove dve greške i da imaju pravo samo na još jednu.

Dragi zadrugari, prošao je tek prvi dan zadatka u kom treba da ignorišete neobične pojave. Kao što znate, dozvoljeno je da napravite tri greške a danas ste već dva puta prekršili zadato. Držite se. Sutra je novi dan i neobične pojave će biti sastavni deo vašeg malog grada. Budite pažljivi, pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRŠ I LOM U BELOJ KUĆI: Novinari ušetali u Zadrugu, učesnici nisu znali šta ih je snašlo, a evo šta su im ODNELI IZ BELE KUĆE! (VIDEO)

Učesnicima nije bilo drago zbog ovog obaveštenja, pa su izrazili svoje negodovanje tako što su napadali jedni druge ko je više doprineo ovom neuspehu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'