AKTUELNO

Niko ne može da pretpostavi zbog čega je Andrijana baš njoj dala najveći budžet.

Miljana Kulić je posle raspodele budžeta od strane vođe Andrijane Radonjić napravila pometnju u Zadruzi, zato što nije dobila najveći budžet koji joj je Duško Radonjić obećao pre nego što je napustio rijaliti.

Naime, odluka je bila da Miljana dobije 2.000 dinara, što je nju žestoko uvredilo. Drvo mudrosti primetilo je tenziju koja je počela da vlada zbog ovog, pa je obe pozvalo na razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo ih je samo upitalo da i jedna i druga obrazlože šta se tačno dogodilo i kako se osećaju zbog konflikta koji je nastao između njih.

Osećam se odvratno, zato što... joj, kako mi idu na živce ovi papagaji, umukni! Neću da im pevam, sad sam mnogo nervozna. Duško je rekao da ću dobiti najveći budžet i da me voli, jer će Andrijana biti vođa. Zorica je prva rekla kad mi je dala 2.000: Jadno. Ona zna, ako već moram da budem prostakuša reći ću. Ovde kad si dobar zaboravi se za dva dana. Kurta i murta su dobili najveće budžete, ona se uvlači svima. Da Veliki šef ne misli drugačije ne bi delio budžete na taj način. Ja sam rekla da nemam prašak ni hranu, a za ove pare mogu da kupim samo cigarete. Ono što me najviše zabolelo je to što Milana i Slobu njen tata voli više od mene. Meni je moj psihijatar rekao da je bolje da pušim i da se ne nerviram. Ja pućkam, ne pušim ovde - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela svima da pomognem, nisam želela da niko ne bi dobio 1000 dinara, jer oni ne mogu da kupe ni kutiju cigara. Ja sam Zorici, Milanu i Banetu dala najveće budžete, jer su oni bili jedini kandidati za vođu posle mene. Ostalo mi je još 5 najvećih budžeta, dala sam parovima i svi su oni podelili na pola. Đeksonu sam dala najveći, jer mi je dečko. Samo nekoliko ljudi koje je moj tata gotivio ja sam ispoštovala, ja Miljani nikad nisam rekla da ću joj dati, nikad nisam potvrdila. Znala sam da sam morala da podelim svima. Sari sam dala najveći, videće već zbog čega - nagovestila je Andrijana.

Nakon što su rekle sve ono što su imale, Drvo mudrosti se ponadalo da će se u nastavku situacija razrešiti, ali Miljana je ostala pri svom stavu da sa Andrijanine strane ovaj potez nimalo nije bio korektan.

Foto: RTV Pink

Šta se na kraju dogodilo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Miljana Kulić

'