AKTUELNO

Takmičar nije mogao da veruje šta ga je snašlo.

Najinteresantniji zadatak koji su svi zadrugari dobili sigurno će vas nasmejati do suza, a i pojedini ukućani su na ivici da naprave pogrešan potez zbog toga što jedno od pravila igre koju moraju da igraju zabranjuje obraćanje nepoznatim posetiocima u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani moraju da ignorišu sve nepoznate osobe koje dođu u Belu kuću, a ono što je šokiralo Mikija Đuričića jesu dvojica starijih muškaraca koji su ušli u rehab i seli na njegov krevet kako bi igrali šah.

Miki je odmah ustao iz kreveta i izašao u dvorište, a u jednom momentu želeo je da prokomentariše ovu situaciju. Kako je bio svestan da to nije pravilo igre i da će ako to uradi zadatak biti proglašen neuspešnim, odlučio je da se maksimalno uzdrži.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović bili su u njegovoj blizini, a on je u razgovoru sa njima ponovo pao u isto iskušenje.

Ovo je jače od mene, ali jače je od mene! Kakva je ovo fora, a ovo se namerno radi. Rekao bih nešto, ali umreću od smeha, ne smem, reći ću kad se sve završi - pričao je kroz smeh Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledala ova zanimljiva scena kada ih je Miki ugledao na vratima pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'