AKTUELNO

Ne propustite Olimpijadu dobre zabave u emisiji "Amidži šou".

Emisija "Amidži šou" ovog utorka od 22:45 biće zanimljivija nego ikada jer je za sve gledaoce autor i voditelj Ognjen Amidžić pripremio veliko izenađenje.

Naime, Ognjen i sedam veličanstvenih - Katarina Grujić, Sandra Afrika, Rada Radenović, Mirka Vasiljević, Marko Kon, Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, i Pop sa "TDI" radija - otvoriće zvanično sezonu zezanja u Crnoj Gori.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Vesela ekipa će vas ovog utorka nasmejati do suza i zabaviti kao nikada ranije, jer će u studiju gledati snimke sa ovog zanimljivog putovanja.

Foto: RTV Pink

Ognjen je pitao Mirku da li je njen nevenčani suprug Vujadin Savić odbrambeni igrač, a glumičin odgovor nasmejao je sve u studiju.

Da, da. Ja napadam, on se brani - rekla je Mirka.

Foto: RTV Pink

Iako je nedavno raskinula sa Kostom Obradovićem, otkriveno je da je Katarina Grujić u vezi sa poznatim fudbalerom Ognjenom Vranješem, te joj je, shodno tome, Ognjen poklonio njegov dres.

Ne znam zašto mi poklanjaš moju pidžamu - rekla je Kaća i time potvrdila da je zaista u vezi sa bosanskohercegovačkim sportistom.

Foto: RTV Pink

I Sandra Afrika je već izvesno vreme u vezi sa fudbalerom, fudbalerom Vladimirom Volkovim, a iako nije u javnosti pričala o tome, u emisiji "Amidži šou" je i te kako bila raspoložena za razgovor.

Ko je tebe učio da igraš fudbal? - pitao je Ognjen atraktivnu pevačicu.
S obzirom na to da dobro branim, neki golman - rekla je Sandra i konačno priznala da uživa u ljubavi sa Volkovim.

Foto: RTV Pink

Rada Radenović priznala je da joj se sviđa Gazda Paja, a on je prikladnim stihovima opisao kako su se proveli u Crnoj Gori.

Zezanje do suza, bilo je vrelo kao Sandrina guza - rekao je popularni reper.

Foto: RTV Pink

Pored fantastične sedmorke, Ognjen će u studiju ugostiti i bivše zadrugare i partnere, Minu Vrbaški i Tomu Panića.

Foto: RTV Pink

Mina je tokom učešća u "Zadruzi" bila u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, da bi ga zatim ostavila zbog Tome, a kada je maneken napustio rijaliti, pokušala je na sve načine da pridobije repera. Međutim, sada je otkrila da nijedan od njih nije njen tip muškarca.

Moj tip je više Sloba (Radanović) - rekla je Mina, iako je u rijalitiju bila dobra prijateljica sa njegovom devojkom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Kako su se njih dvoje snašli u izazovima koje im je Ognjen pripremio, ali i kako je protekao boravak Ognjenove ekipe u Crnoj Gori, saznaćete u emisiji "Amidži šou" u utorak 22. maja u 22:45 na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Katarina Grujić

#Marko Kon

#Mina Vrbaški

#Mirka Vasiljević

#Ognjen Amidžić

#Ognjen Vranješ

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#Sandra Prodanović Afrika

#Televizija Pink

#Tomislav Panić

#Vladimir Volkov

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'