AKTUELNO

Ukućanka posle svađe nije imala priliku da razgovara sa Mikijem.

U toku noći Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su žestoku svađu, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt između njih.

Ovoj svađi prethodila je izjava Miljane Kulić, koja je takmičarima ispričala da je Miki priznao da nije zaljubljen u nju, u šta je takmičarka i poverovala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanin je zbog Nadeždinog poteza udario sebe kamenom u glavu, a kada je takmičarka shvatila da je ishitreno odreagovala naglašavala je da će napustiti Zadrugu sa nadom da će je njen verenik u tome sprečiti.

Ja nisam u stanju da razgovaram sa tobom, neću da se raspravljam, samo me pusti! U psihičkom stanju nisam da se raspravljam.Molim te, meni moja inteligencija ne dozvoljava da razmišljam šta je rekla Miljana Kulić. Ti pošto nisi sigurna u našu vezu, jer je MIljana nešto rekla, onda nemamo o čemu da pričamo. Nadežda, za dva ili tri dana možemo da razgovaramo. Rekao sam ti da sve ovo što radiš nije dobro za tebe, izdigni se, budi dama! - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sve ovo radim zbog tebe, meni sve ovo ne treba! Ja idem odavde u roku od 24h, pa neka te teše ti što te je*u kao majmuna! Idem odavde! - pretila je Nadežda.
Idi, srećan ti put! Videla ona da je napravila sra*e, pa hoće da okrene situaciju! Ja sam znao da je luda, ali nisam znao da je ovoliko glupa! Ovo u životu mom nisam video - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičari koji su bili tu da smire situaciju razgovarali su sa Mikijem o svemu, a među njima bio je i Bane Čolak koji je posle svega što je video morao biti iskren dok je komentarisao Nadeždu.

Ja bih nešto rekao, ali da se niko ne naljuti: Ona nije u vinklu, verujte mi - zaključio je Bane.
U pravu si! Ja ne mogu da verujem da sam doživeo da osoba koju sam toliko gotivio dozvoli da se ja raspravljam sa Miljanom Kulić! Sve moje devojke bile su pametne, psiho, tukle su me, ali pametne! Ova je bolesnica - dodao je Miki.

O čemu su još ukućani razgovarali i kakav su zaključak doneli o njegovoj verenici pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'