AKTUELNO

Ognjen je bio zatečen njenim zaključkom.

Voditelj Ognjen Amidžić je zbog nominovanih takmičara posetio Belu kuću, a pre nego što je publika donela odluku o tome ko će zauvek napustiti najgledaniji rijaliti, on je obavio jedan ozbiljan razgovor sa Miljanom Kulić.

Naime, širu javnost je zanimalo mišljenje ove takmičarke koja za stolom i pred svima jasno govori o onome što misli, a kako je danima razmišljala o najpopularnijem ljubavnom trouglu, Slobodanu Radanoviću, Kristini Kockar i Luni Đogani, šokirala je javnost onim što je zaključila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da se rijaliti produžava, biće mi teško da ne komentarišem. Crna trojkica kad izađe, videćemo. Danas sam došla do jedne teorije. Da li se sećaš da se Sloba i Luna znaju već dve godine i od tad joj se on svideo.  Posle toga se namestilo da su se na pregledu sreli. On je njoj tad sigurno predložio Kiji da se sve ovo desi, jer mu treba popularnost. Posle toga da uđe ona i bude prevarena žena. Ja ne podržavam Lunu i imam isto mišljenje, pogrešila je, dozvolla je da bude druga. Mislim da je ovo dogovor, kako sad pred kraj oni raskinu i da ona pati? Kako da na zadrugoviziji budu onakvi? Postoji verovatnoća da je to stvarno bio dogovor. Meni su oni dragi, svo troje, nisu loši ljudi. Kija je opasan manipulator. U dvorištu pre neki dan kaže ona: ,,Da li znaš šta se desilo kada mi je tata umro? Reci mi šta si mi rekao". Prvo plače, pa ga gađa. Ja kao posmatrač mogu da vidim da ona glumi. Činjenica je da je ostavljena, ponižena, prevarena. Ja bih navijala za ženu kojoj se dogodilo sve najgore, bila bi moj favorit. Ovo je medijski propraćeno i ljudima je zanimljivo da gledaju - rekla je Miljana.

Voditelj nije imao komentar na sve što je Kulićeva izjavila, a još veću medijsku pažnju privukla je svađa između nje i Nadežde Biljić, jer joj je otkrila da je Miki Đuričić priznao da u nju nije zaljubljen, a obrazložila je i kako je to saznala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posvađala sam se sa Nadeždom dok sam se šminkala. Pričala mi je da je Miki zaljubljen u nju. Ja joj govorim da je luda ako tako misli, jer on to uvek radi kad je u rijalitiju. On je Sanju pitao da li se vidi da je zaljubljen, ona nije htela da mu odgovori, ali mu je rekla da je lepo što se zaljubio. On je objašnjavao da nije zaljubljen, smejao se. Ja joj govorim da on ne spava, našao nju, imaju se*s non stop, ona ga prati u svemu. Postala je ista kao on, uobrazila se, brani ga uvek. Ja razumem ako se zaljubila, ali ne može tako da dozvoli. On bi se oženio do sad da je stvarno takav. On se sprda sa njom, vreme mu brže prolazi. Ponižava je kako nije lepa, ne govori joj da je voli, sve se vidi - rekla je Kulićeva.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'