AKTUELNO

Đuričić na ovo ne može da ostane ravnodušan.

Radosav Stefanović Žuti, ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima pre nekoliko meseci, a od tada je stvorio mnoga prijateljstva u Beloj kući. Žuti je u više navrata naglasio da mu je jedan od omiljenih zadrugara Miki Đuričić, ali to nije sprečilo ove ukućane da se žestoko posvađaju pre nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica su zaratili zbog Stefanovićevog odnosa prema Mikijevoj verenici, Nadeždi Biljić. Naime, pčelar iz Kupinova je zamerio Žutom što se obratio neprimerenim rečima mladoj pevačici, pa je Stefanović poželeo da se Mikiju izvini za sve.

On je Đuričiću napisao pismo, a ekipa portala Pink.rs došla je do ovog teksta, čiji vam sadržaj prenosimo u celosti.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam Nadeždi rekao "Debilu, ne deri se", a ne "Ćuti" bar dvadesetak puta u prethodna tri meseca. Ne trpim prozivke da sam se u*rao od tebe i da si mi pretio, već znam da si takav lik i na jako prek način si mi objasnio da ti je do Nadežde jako stalo. Prvi si mi ti za istu govorio da je debil koji voli da se zeza, da je lujka, zbog načina kako se odnosi prema samoj sebi. Od prvog dana sam blejao sa njom i pokušavao da joj objasnim slične stvari koje ti tvrdiš da joj sad objašnjavaš, kada ju je Bane spuštao ispod sebe same i kada mi je pričala o svom odnosu sa dečkom van, pare, batine, psihičko maltretiranje i još neke stvari koje ne bih javno da iznosim. Nazvao sam je retardom i debilom jer voli izopačenosti i teži ka njima, jer sve prašta i ponavlja isto stotinu puta. Reprezentacija kad je u pitanju, isprozivao si je gore nego ja 300%, a ja sam se samo smejao nebulozama. Pokušao sam da je urazumim da ne spava napolju dok si ti rekao "Neka lujke (debila), neka radi šta hoće", jer tada nije bila u tvom krevetu verovatno. Ja sam je uneo i smestio u slamaricu uz opasku "koji debil". A sad kada si sa njom sve to te vređa. Poštujem te jer vidim da me poštuješ na neki svoj čudan način. Smatram da nema potrebe da me učiš kako da se ophodim prema osobi koja ima manje poštovanja sama prema sebi nego ja prema njoj. Sve sam joj rekao iz najbolje namere na sebi svojstven način i sa prijateljske osnove jer volim tako da se postavim prema svima. Živite svoju ljubav i je*ite se, neću ništa da joj pričam, jer, kao što kažeš, sad ima tebe da je štitiš i usmeravaš. Burazeru, nema potrebe da se ova tema širi što se mene tiče, a ni ovo sada ti, ili vam, ne bih pričao da me nisi pred novinarima pomenuo kao primer, a smatram, jer znam, da ovde ima boljih primera za to. Ali ja sam ti zahvalan što si pomenuo da sam jako fer i dobar prema njoj. Veruj mi da ja ovde imam i previše tolerancije, a nasilje neka ostane za borce u ringu. Ljubi brat - piše u pismu koje je Žuti sastavio Mikiju.

Kako izgleda ova Stefanovićeva emotivna ispovest pogledajte u nastavku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Kija kroz pesmu poručila Slobi: HAJDE VRATI SE BAR NA TREN, Luna sve posmatrala iz prikrajka! (VIDEO)

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

'