AKTUELNO

- Ne može da priča pred ženom - dobacivala je blogerka za veme Radanovićevog izlaganja.

Danas su bivši učesnici postavljali pitanja aktuelnim zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno Slobodanu Radanoviću. Milicu Dugalić, koja je nedavno napustila Belu kuću interesovao je odnos pevača i njegove, sada već bivše devojke, Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodane, pošto u prevari učestvuju dvoje, pitam šta znači tvoja izjava da Luna nije ni zbog čega kriva a bila sam svedok njenog zavođenja kada ti se uvlačila pod kožu i kada je postala deo tebe - pitala je Milica.

Radanović se nije previše obradovao ovom pitanju pa je delovao poprilično zbunjeno tokom odgovaranja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da Luna ništa nije kriva, rekao sam da je ona ustala i izjavila da je zaljubljena i ništa više nije uradila. Ja sam taj koji je na to naseo. Ja sam odgovorio na to njeno zavođenje jer sam hteo to, tako sam se osećao, smatram da sam ja kriv. Nije ona mene uhvatila za ruku, odvela i silovala. Ne bi ona nikada to uradila da ja nisam dao povoda. Naravno da u prevari učestvuje dvoje, i ona je bila svesna da ulazi u vezu sa zauzetim muškarcem. Ja nisam osetio da je ona mene nešto preterano zavodila, samo je ustala i to rekla javno. Ona je meni prva pokazala emociju, ona je prva ustala i izjavila da je zaljubljena u mene. Ona je izjavljivala stalno da joj se sviđam i dopadam, meni je to imponovalo i posle je krenula cela ta priča. Nije rekla da je ušla zbog mene - rekao je Sloba.

Luna je za vreme Radanovićevog izlaganja sedela na garnituri nedaleko od stola, ali nije mogla da obuzda emocije, pa mu je neprestano dobacivala.

Foto: TvPink Printscreen

Pusti ga da priča šta hoće, ne može pred ženom da priča kako treba - ubacila se u Slobinu izjavu Đoganijeva.

Nakon što je pevač završio svoje izlaganje, komentar je dala i blogerka vidno uzrujana i iznervirana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se Sloba svideo kada smo se videli na toj svadbi. Kada smo ulazili u rijaliti, ja sam znala da će se nešto desiti. Pošto je on sada promenio priču, neka bude tako. Meni se on jako svideo, zaljubila sam se. Ja sam mislila da je mutav, da je stidljiv, a on je sve suprotno. Kada sam pričala sa njim osećala sam da ne moram da glumim neko ludilo. Ranije sam morala da se pretvaram, da glumim ri*u, da budem drčna a sa njim to nisam morala, mogla sam da budem prava Luna. Na samom početku nisam mogla da sakrijem tu hemiju koja se dešavala sa moje strane, da sam ćutala osećala bih se loše. Nisam očekivala nikakvu povratnu informaciju, ni na kraj pameti mi nije bilo da ćemo mi biti zajedno - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE ZBOG JEDNE ZADRUGARKE: Dojučerašnji prijatelji se ŽESTOKO posvađali, OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU! (VIDEO)

Kristini Kiji Kockar, Slobinoj supruzi, nije bilo prijatno zbog onoga što je njen muž rekao, naročito jer ga je ona tada čekala van rijalitija i verovala u njegovu ljubav i u njihov brak.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milica Milisavljević Dugalić

#Slobodan Radanović

'