AKTUELNO

Igru su shvatili previše olako.

Kada se oglasilo zvono, to je bio znak da je Veliki šef poslao prvo pismo ovog nedeljnog popodneva u Belu kuću kako bi obavestio zadrugare da za njih ima jedan izazov. Bilo je potrebno da se dogovore međusobno i izaberu 20 dobrovoljaca za igru.

Nakon što su se dogovorili kojih dvadeset zadrugara će biti deo ove igre, stiglo je novo pismo u kome je Veliki šef saopštio nove instrukcije. Naime, neophodno je da se podele u dve grupe i izaberu dva kapitena koji će oforimiti svoj tim. Bane Čolak i Anđelo Ranković su poneli "počasnu" titulu kapitena.

Foto: TV Pink Printscreen

U Belu kuću je stiglo po treći put stiglo pismo i Veliki šef je napokon rekao sa čime će se zadrugari zabaviti ovog popodneva.

Vreme je da počne igra u dobacivanju jajima. Pored bazena je obeležena linija gde će sa jedne strane stati pet ukućana, a pet sa druge. Dobacivanje će trajati 5 minuta i dobacivaćete se sa 50 jaja. Na početku igre sva jaja stoje sa jedne strane kod pet takmičara i kada čujete zvuk. Takmičari će bacati jaje prekoputa njih, a ne smeju pregaziti obeleženu liniju. Čim neki takmičar uhvati jaje, mora ga baciti na suprotnu stranu, tako ćete se dobacivati sve dok ne istekne vreme i ne istekne pauza - pisalo je u narednom saopštenju.

Foto: Printscreen Youtube

Stanari su se brže-bolje pripremili i otišli pokraj bazena, na lokaciju koja je planirana za realizaciju ovog izazova. Kada se zvono oglasilo, igra je počela, a zadrugari su sve vreme đuskali i uživali u ovom izazovu.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što su završena dva kruga, na osnovu prebrojanih jaja i utvrđenih pravila igre Veliki šef je poslao pismo kojim je obrazložio da je prvi tim odneo pobedu jer je ispoštovao sva pravila igre.

Pročitajte još: NIJE ŽELELA DA LEGNE PORED SLOBE: Luna se vratila u sobu i SMESTILA SE U KREVET OVOG ZADRUGARA! (VIDEO)

Pobednici igre su dobili kao nagredu, sladoled zbog čega su bili oduševljeni. Kako su se ukućani zabavili možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'