AKTUELNO

Da li je ovo očekivano?

Anabela Atijas i Gagi Đogani održali su zajednički nastup na jednom prestoničkom splavu. Njihovo pojavljivanje u javnosti privuklo je veliku pažnju medija, s obzirom na to da je njihova ćerka Luna Đogani već devet meseci aktuelna učesnica u najpopularnijem rijalitiju u regionu, Zadruzi.

Mlada blogerka je u rijalitiju započela svoju ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, ali je nakon osam meseci strasti njihova veza doživela krah. Ona je zbog toga psihički klonula, a ono što ju je potpuno izbacilo iz koloseka jeste ulazak Slobodanove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler

O njihovom ljubavnom trouglu pričao je ceo region, a nema sumnje da je Anabela u svakom trenutku proživljavala emotivno stanje njene ćerke koja se mesecima nalazila na meti osude. Upitali smo pevačicu da li je posle svih dešavanja promenila mišljenje o Slobodanu, a ona je povrh svega ostala pri svom mišljenju da će svoju mezimicu podržati šta god da ona odluči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam uvek tu da podržim ljubav, šta god da ona odluči ja ću biti uz nju, ali ni meni se niko nije mešao, pa neću ni ja njoj. Drago mi je što je ona u celoj priči sazrela i ojačala i ovo je zaista jedna ogromna škola za nju. Ono što mi zameraju da sam je razmazila, ja ne znam kome može to da smeta - rekla je Anabela.

S obzorim na to da je Slobodan nedavno proslavio godišnjicu braka sa suprugom Kijom, kao i da je sinoć sa njom slavio njen rođendan, pitali smo pevačicu šta zaista misli posle svega o Radanoviću i o onome što je njenu ćerku zadesilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Verovali ili ne, ali, baš sam postala ravnodušna. Nekako, toliko je bilo uspona i padova za ovih devet meseci da sam samo rekla: Ona me zanima, samo o njoj mogu da pričam, za nju mogu da garantujem, sve ostalo ako bude, biće - prokomentarisala je Lunina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je svojevremeno odlučila da iznajmi stan za njih dvoje kako bi odmah nakon rijalitija započeli zajednički život, pa nas je zanimalo šta će se sa tim dogoditi sada kada se među njima situacija promenila.

Ništa, tu je... Ko bude želeo (šalim se). To je gnezdo koje je planirano za njih, biće kako oni odluče. Lunči je uvek dobrodošla u svoju kuću. Ona zna gde pripada, sve će biti stvar njenog izbora - otkrila je za naš portal Anabela.

K. Ristić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'