AKTUELNO

Filip je bio razočaran zbog ovoga što mu je uradila.

Ljubavna veza između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića definitivno je doživela krah kada mu je ona napisala oproštajno pismo u kojem je obrazložila zbog čega je odlučila da stavi tačku na što ju je povezivalo sa njim.

Naime, zadrugarka je shvatila da ne može da mu oprosti prevare i pogrdne reči koje joj je konstantno upućivao pred milionskim auditorijumom, pa je odlučila da se povuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je zbog njihovog raskida psihički klonuo, jer nije očekivao da će mu ona na taj način saopštiti sve ono što je napisala u tom pismu, pa je koristio svaki trenutak da je napadne. Zadrugar je to učinio i sinoć kada je ona na žurci otpevala svoju pesmu.

Njega je ta pesma isprovocirala do te mere da su se ponovo žestoko posvađali, a u njihovom razgovoru se moglo otkriti da je u pitanju jedan detalj iz njihove prošlosti.

Tebe treba da boli uvo za mene, bre! Nisam znala da će sve ovako ispasti, rekao si da je sve okej i da razumeš neke stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzela si da pevaš preda mnom, a znaš odlično kako reagujem zbog svega, videla si kako i na slavi reagujem. Samim tim što to nije raščišćeno, znači da to mene nervira. Bezobrazna si mnogo. Ja ti to sada najozbiljnije kažem. Provociraš me namerno - rekao je Filip.
Nisam se setila niti sam znala da ćeš tako reagovati, ja imam pravo da pevam svoju pesmu. Šta, ne treba da pevam nikad? To što tebi smeta sve iz prošlosti to je tvoj problem - rekla je Marija Ana.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Evidentno je da je Marija Ana u toku noći imala želju da ponovo skrene pažnju na sebe, jer zna koje su njegove slabe tačke. Koliko je Filip bio utučen zbog njenog poteza možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'