separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

UKUĆANI PLAKALI OD SMEHA ZBOG ŠALE NA NADEŽDIN RAČUN, ona doživela stres pa priznala: MISLILA SAM DA SAM SE NAPILA SINOĆ I DA SE NIČEG NE SEĆAM (VIDEO)


Nikada nisu videli Nadeždu ovoliko uplašenu.


Nadežda Biljić postala je prepoznatljiva u Zadruzi na jedan veoma specifičan način. Ona je na samom početku njenog učešća imala žestoke svađe i rasprave sa mnogim ukućanima, a mnogi su zaključili da je razlog tome što ona ima ,,Kratak fitilj".

Zadrugari su u toku dana imali zabavnu akciju koju je specijalno za njih osmislio Veliki šef, ali su nakon toga odlučili da urade nešto novo i veoma zanimljivo.

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, Milan Milošević i Kristina Kockar su započeli igricu rečenicom: Ćutite, nemoj da čuje Nadežda. Oni su njenom reakcijom na to ostvarili svoj cilj, jer je ukućanka uspaničena pitala o čemu se radi.

Šta se desilo? Ne za*ebavajte me, recite mi! - počela je da se nervira Nadežda.

Kija i Milan suzdržavali su se da Nadežda ne provali njihovu igru, pa su vruć krompir bacili Zorici Marković rekavši joj da se obrati njoj.

Zorice, daj ne za*ebavaj me, reci mi šta se desilo?! - pitala je Nadežda.

Autor: TV Pink Printscreen

Nadežda, ti znaš da ja tebe volim, stvarno ne mogu da se uplićem u to - odglumila je Zorica.

Panika je počela da raste, a ukućanku su doveli do ludila toliko da je krenula ka rehabu da se obračuna sa svojim verenikom Mikijem Đuričićem za koga je posumnjala da je rekao nešto što nikako nije smeo.

Takmičari su pokušavali da je odgovore od te ideje, a Milan je pokušao da joj navodno saopšti kakav je problem nastao u vezi nje.

Znaš onaj zadatak što smo imali sa prokletstvima? Ja nisam znao za to, a ti nisi prisustvovala sastanku i mi smo zbog tebe izgubili 1000 dinara budžeta... - počeo je da priča Milan, a onda su svi prasnuli u smeh.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Takmičari su plakali od smeha, a Nadežda im je priznala da je doživela veliki stres, jer je mislila da je u alkoholisanom stanju uradila nešto što nije smela.

Jao, ja sam upala u trip da sam se toliko napila sinoć i ne mogu da verujem da li je moguće da se ničeg ne sećam. Mislila sam da sam ko zna šta uradila - smejala se Nadežda.

Zadrugari su se zabavili kao nikad do sad, a kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti