AKTUELNO

Veliki šef ih je ovim potezom oduševio!

Zadrugari su imali specijalno buđenje posle žurke koja je bila vesela, ali za pojedine i te kako turbulentna i stresna. Oni su uz prvu jutarnju kafu komentarisali sinoćne događaje, a nakon svega Veliki šef odlučio je da ih ovim potezom sve podigne na noge.

Naime, on je pripremio jednu fantastičnu igru za sve ukućane, a u pismu koje je poslao  obrazložio je o čemu se zapravo radi.

Dragi zadrugari, vreme je za igru. Podelićete se u četiri grupe, u svakoj grupi treba biti po osam zadrugara. Miljana će biti kotrolor igre i ona će kontrolisati ko će prvi da dodirne otrovnu kantu. Mića je kao vođa imao priliku da vidi igru, pa će vam objasniti detalje. Nadamo se da ćete što duže ostati u igri da ne pipnete otrovnu kantu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića im je objasnio o kakvoj je igri reč, a svi zadrugari su se odmah podelili u grupe kako bi igra što pre počela. U prvog grupi bili su Bane Čolak, Snežana Mišković Viktorija, Luna Đogani, Milan Milošević, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Nadežda Biljić. Borba je bila teška, a samo je Sanja izašla kao pobednica.

Foto: TV Pink Printscreen

U drugoj grupi bili su Vladan Vojnović Vojke, Sara Reljić, Nemanja Đerić Đekson, Marija Ana Smiljanić, Filip Đukić i Andrijana Radonjić. Njihova akcija je potrajala, a Sara ih je svojom snagom sve nadmašila.

Treću grupu činio je sastav između Duška Radonjića, Gordane Džehverović, Tanje Jovićević i Kristine Kockar. Kija je bila i te kako vesela zbog svoje pobede.

Foto: TV Pink Printscreen

U četvrtoj grupi bili su Ana Korać, Lepi Mića, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Radosav Žuti i Marko Miljković. Ana i Teodora su se dugo borile za svoju titulu, ali je Džehverovićka bila upornija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednice Kija, Teodora, Sanja i Sara nisu mogle da dočekaju da igra počne, a tim od četiri devojaka bio je nikad jači.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ove igre kao ubedljivo najupornija zadrugarka izašla je Teodora kojoj je malo falilo da zaplače od radosti. Kako je izgledala ova igra i kakve su bile reakcije njene majke pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'