AKTUELNO

Ukućanka nije mogla da preboli što joj je Sloba na takav način zabio nož u leđa.

Luna Đogani je u toku noći doživela nervni slom kada je posle nekoliko pića koje je popila na žurki izgubila kontrolu i počela da baca sve po pabu. Takav ispad bio je prouzrokovan zbog celokupne situacije koja joj se dogodila sa njenim bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

Nakon što je Luna razbila sve što joj se našlo na putu, ona je fizički nasrnula na Slobu kako bi iskalila sav bes koji je u sebi potiskivala, a obezbeđenje je zbog toga odmah odreagovalo.

Kad su se strasti smirile, Milan Milošević joj je sutradan prišao kako bi je utešio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u vezi dve godine, pa nisam mogao da kažem da volim. Nikad ne bih mogao da dozvolim da se nekom tako nešto dešava. On je možda u tebe bio zaljubljen kako god, ali da te voli i da se ovako ponaša ne može - rekao je Milan.

U ovom razgovoru blogerka je priznala šta je to što ju je dotuklo posle psihičkog pada koji je preživela jer je slepo verovala u njihovu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu kažem kad se vratio u pab:"Nisi me nijednom pogledao, bre! Da li ti znaš kad bih ja dozvolila da tebi bude loše? Pre bih da mi ruku odseku", a on nije došao nijednom da me vidi. Ležao je kao mrtvak u krevetu. On onda ni nju nije voleo. Njemu nije palo na pamet da dođe da me poseti, ne mogu da verujem. Raspadam se i nikom ništa. Javno me ponizio, ispi*ao se po meni i to ne jednom, nego više puta! Ne može njega više da zabole moje reči od onoga što je on meni uradio. On i kad se izvinjava, on ne zna zašto to radi - rekla je Luna.
Ne može neko da nosi epitet dobrog čoveka kad ima ženu koja sedi tu, a on ljubi drugu. Samo to razmisli. On je trebalo da kaže da neće biti ni sa jednom ni sa drugom do kraja rijalitija... A rekla je ona da će te on ostaviti, sećaš se - pokušavao je Milan da je uteši.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna još uvek ne može da prihvati da osoba sa kojom je delila sve može da se promeni preko noći, a šokantna joj je činjenica da je Slobodan ponovo postao privržen svojoj supruzi Kristini Kockar iako zna da je ona osoba koja je spremna na sve.

Znaš šta još ne mogu da razumem? Kad neku osobu znaš dobro i milion nekih stvari, znaš na šta je sve spremna da uradi i ti opet sa tom osobom možeš da sediš i da radiš sve ovo. Ne ide mi u glavu da je to Sloba, ne mogu da verujem da neko tako može da se promeni. U njegovim očima ja ne vidim više ništa - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa on to sve zna, veruj mi... Slobi treba takva, vidiš da on voli to - zaključio je Milan.

Razgovor između Milana i Lune je dugo potrajao, a šta je još ispričala o svom bivšem dečku pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

'