AKTUELNO

Njen bivši dragi ju je razočarao kao čovek.

Prethodne noći, Luna Đogani je doživela potpuno nervno rastrojstvo, pa je lomila nameštaj u pabu, a obezbeđenje je jedva uspelo da je umiri. Ovakav ishod usledio je nakon što je njen dečko, Sloba Radanović noć proveo sa suprugom, Kristinom Kockar, u hotelu daleko od Zadruge, gde su proslavili godišnjicu braka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Đoganijeva i pevač su sinoć definitivno završili svoju vezu, a ovog jutra Luna je svojim cimerima prepričavala događaje koji su je toliko povredili i izbacili iz koloseka.

Ono što je uradio njoj, to je sada uradio i tebi - prokomentarisala je Zorica Marković.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi mogao mene. Stvarno mislim da mi je uništio sve. I posle svega toga, on meni kaže da je završio sa mnom. Posle svega što je uradio, i meni i njoj - pričala je Luna.

Podsetimo, Zorica je u početku otvoreno bila na Kijinoj strani, ali je ovoga puta podržala Đoganijevu kojoj je poručila da treba da se kloni Slobe i da voli samo sebe.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pored Markovićeve, uz Lunu su bili i Miljana Kulić kao i Bane Čolak, koji je blogerku sve vreme stiskao i grlio.

Anabela bi me sad ubila. Kad izađem napolje, ima takvu lekciju da mi održi. Pakao je zbog mene preživela. Mama je sinoć bila ponosna na mene, samo mi je zbog toga krivo. Mnogo mi je bilo lepo, i onda sam, budala, prišla njemu. On je mene kao čovek razočarao. Najviše bi voleo da bude sa obe, da budemo svi troje zajedno - komentarisala je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO POBESNELE ZADRUGARKE: Marija Ana u klinču sa Macom! Ovo je bila kap koja je PRELILA ČAŠU (VIDEO)

Luna se žalila da joj teško pada što je Radanović zaboravio sve trenutke koje su proveli zajedno poslednjih osam meseci, a Zorica ju je podsetila da je pevač "bacio niz vetar" pet godina provedenih sa Kristinom.

Kompletan razgovor Lune sa svojim cimerima pogledajte u nastavku.

R. L.

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'