AKTUELNO

Komentarisali haos od prethodne noći.

Prethodne noći u Zadruzi se odigrala prava drama u kojoj su glavni akteri bili članovi ljubavnog trougla. Naime, Kristina Kockar i Sloba Radanović su proslavili godišnjicu braka pre dva dana daleko od Bele kuće. Ovo je veoma zasmetalo njegovoj devojci sa kojom je i prevario Kiju, Luni Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog toga je Luna prethodne noći doživela nervni slom. Ona je lomila sve što je našla u pabu luksuznog imanja, a Sloba nikako nije mogao da je obuzda. Ovu situaciju zadrugari su komentarisali jutros, uz jutarnju kafu.

Rekla sam joj da bude raspoložena. "Bilo pa prošlo, daleko mu lepa kuća", tako sam joj govorila, ona kaže: "U pravu si sve" - prepričavala je događaje koji su prethodili sukobu Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Trudnica je navela da je uporno pokušavala da smiri Lunu tokom žurke, ali da njeni napori nisu urodili plodom.

Ispričala mi da joj se Sloba kleo u majku da neće da ići na godišnjicu. Kaže:"Posle mi dođe i kaže - Ja neću da pričam sa tobom" - potvrdio je Miljanine reči Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOŽIVELA NERVNI SLOM! Luna RUŠILA PAB, vrištala i UDARALA SLOBU iz sve snage: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam LUDA! (VIDEO)

Čolak je otvoreno stao na stranu modne blogerke i priznao da mu je bilo veoma žao kada je video u tako lošem psihičkom stanju. U ovu diskusiju ubacila se Maca Diskrecija, koja nije imala reči hvale za Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Hoće čovek da se igra rijalitija. Kada je video da je tanak sa glasovima odmah je promenio ploču - rekla je Maca.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Slobodan Radanović

'