AKTUELNO

Ima li pevač nešto protiv?

Kristina Kockar i Sloba Radanović su svoju ljubav krunisali brakom i zakleli se na večnu ljubav u svom rodnom gradu Zrenjaninu, gde su imali i zajednički stan. Međutim, kako je pevač stjuardesu prevario sa Lunom Đogani po ulasku u rijaliti "Zadrugu", njeno stambeno pitanje je sada nerešeno.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se Sloba još nije izjasnio da li će po završetku izaći kao Lunin dečko ili kao Kristinin muž, ona se pribojava gde će stanovati, pošto se ne može vratiti u svoj bračni krevet koji je delila sa Radanovićem ukoliko joj se on ne vrati.

Foto: TvPink Printscreen

Maca Diskrecija je pričala gde će sve živeti nakon rijalitija, a onda se Kija uključila u konverzaciju i požalila se cimerima da ona nema gde.

Blago tebi, ja moram kod mame kući. Ja 30 godina u du*e i vraćam se mami kući nazad - prokomentarisala je Kristina.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će Kija biti stambeno zbrinuta kod svoje majke Nadice Zeljković ili se vratiti u stan gde je živela sa Slobom ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Miki ZBIJAO JE ŠALE NA NJEN RAČUN, PA MU VERENICA ŽESTOKO ZAMERILA: Videćeš kako ću se ja ponašati kad tebi ne bude dobro! (VIDEO)

Na ovu njenu konstataciju, niko od cimera ništa nije želeo da dodaje, a celu ovu situaciju pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'