AKTUELNO

Previše se vezala, tvrdi Đukić.

Marija Ana Smiljanić noćas je plakala za vreme Igre istine, nakon što joj je Bane Čolak postavio pitanje koje se odnosilo na Filipa Đukića. Čolak je primetio juče da Marija plače i da piše pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio sam se sa basketa i video Mariju da plače i nešto piše. Ona mi je rekla da je shvatila neke stvari i da piše Filipu neko pismo, ali hoću da mi kaže šta se dešava - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink

Bila sam besna. Opet ću se rasplakati. Sada smo pokušavali da rešimo neke stvari. Ja sam ovoga puta želela da mu kažem šta mislim, tako da ako Filip želi da kaže kako je to protumačio i šta je u pismu, neka kaže. U pismu lepo sve piše, zbog čega sam mu prelazila preko nekih stvari, zašto sam izgubila ponos i sve - govorila je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle svog izlaganja Marija Ana Smiljanić završila je u suzama, a onda je Filip Đukić ustao i izneo svoj stav o svemu.

Foto: RTV Pink

Ona je sada odlučila da prekine odnos sa mnom, dve nedelje pred kraj, jer se vezala i biće joj teško da se napolju odvoji od mene. Sada se toga setila, a nije kada je ušla ovde i kada je sve započela i pravila scene. Ako si znala da od nas nema ništa, što si pravila takve scene i što si ušla, boleo te k*rac kada si dobila marketing. Ti sada pred kraj ne želiš sebi neka s*anja, a meni praviš scene što sam jeo pile - pričao je Filip Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Đukić je dodao i kako je njegova devojka napisala u pismu i da smatra da njih dvoje nisu jedno za drugo, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'