AKTUELNO

Neće im biti lako.

Goca Džehverović je prethodnih nekoliko dana bila na tajnom zadatku. Ona nije smela da radi ni jedan kućni posao što je do tada neprestano obavljala.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mama Džehva je danas došla kod Drveta mudrosti da ga pita kako je prošao njen zadatak i da li je zaslužila nagradu.

Drvo, znate da ste mi dali onaj tajni zadatak, a to je za mene najveća kazna da ništa ne radim - rekla je umilnim glasom Goca.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Goco, stariji ljudi ne lažu, nije lepo da lagiš svoje Drvce mudrosti. Pre nego što ti je javljeno da je zadatak gotov ti si počela da radiš. Veliki šef sve vidi, ali mogu ti dati drugu šansu. Od ovoga trenutka ne smeš baš ništa da radiš - dalo je Drvo još jednu šansu Džehverovićki.

Ona nije bila oduševljena ovim predlogom ali je odlučila da prihvati pa je naglasila da će svojoj ćerki Teodori Džehverović i njenom dečku Anđelu Rankoviću biti najteže jer će njih terati da rade više nego drugi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POMIRENJE U NAJAVI? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa oboje uradili OVO! (VIDEO)

Jao ne mogu, daj mi makar kod životinja da idem, molim te. Ne mogu, žao mi je životinja. Proganjam ih da idu ali oni neće. Ništa, zapovedaću mojoj Teodori, upregnuću i Anđela. Nadam se da ću dobiti hranu za njih - bila je iskrena Goca.

Ovaj razgovor mama Džehve sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'