AKTUELNO

Potrčci su se maksimalno potrudili da ispune svoj zadatak.

Iako je ovonedeljni vođa Andrijana Radonjić izgubila spisak namirnica koji su svi ukućani napravili kako bi kupili ono što im je neophodno za opstanak u Beloj kući, potrčci Bane Čolak i Nadežda Biljić morali da,  povrh svega, odu u prodavnicu i kupe sve ono što pretpostavljaju da je svakom ponaosob potrebno.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani nisu imali velika očekivanja nakon njihovog povratka s obzirom na to da su svi imali loše iskustvo sa Nadeždom koja se često u povratku vraćala bez namirnica koje su im bile potrebne, ali ovoga puta situacija je bila drugačija.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani su se maksimalno potrudili, pa su doneli mnogo kesa gde je svako od njih pronašao ono što je i naručio. Međutim, nije isključeno da im je opet nešto falilo, a to su paštete zbog kojih su se pojedini prepirali, što je za Nemanju Đerića Đeksona bilo šokantno pa je morao tu situaciju i da prokomentariše.

Da li ste vi realni? Još mesec ipo dana ima do kraja, a vi se zbog toga svađate! - rekao je Đekson.

Kako se može primetiti, Nadežda i Bane su ovoga puta ozbiljno shvatili odgovornost od koje zavisi kako će svi takmičari funkcionisati u narednih nedelju dana, a po svemu sudeći, zbog ispunjenog zadatka će sve biti mnogo lakše.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve su prohteve imali ukućani i kome je šta bilo najpotrebnije pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

'