AKTUELNO

Hladnoća im nije smetala.

Prethodne noći, zadrugari su se pošteno pomučili ali i zabavili. Veliki šef je, kao i svakoga puta, imao kreativan zadatak za ukućane, a oni su se oko njega svojski potrudili.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u dve grupe od po 18 i 19 takmičara. Pre svega, potrebno je da se dobro obučete jer će se igra održati napolju. Svaka ekipa treba da napravi sneška a čiji sneško bude lepši i veći, biće nagrađeni već večeras. Svi moraju učestvovati u igri - pisalo je u pismu koje je pročitao ovonedeljni vođe, Tomislav Panić.

Kapiteni su bili Bane Čolak i Nemanja Đerić Đekson koji su odabrali ekipe i prionuli na posao. Ova akcija u sitne sate zbližila je cimere, pa su skoro svi učestvovali u zadatku.

Iako je u početku njihov "projekat" ličio samo na gomilu snega, malo po malo, Sneško Belić je dobio svoje obličje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGICA UBEĐENA DA KIJA NIJE OPERISALA SAMO UŠI, pa otkrila koju je još ESTETSKU KOREKCIJU imala! (VIDEO)

Banetova ekipa napravila je čak dva Sneška, malog i velikog, dok se Đeksonov tim potrudio da oživi svog snežnog čoveka stavivši mu gitaru "u ruke" i naočare na glavu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova veoma interesantna igra i koji tim je napravio lepšeg i većeg Sneška, pogledajte u prilogu koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'