AKTUELNO

Raspravljali se zbog živine!

Gordana Džehverović i Radosav Stefanović Žuti zadrugari su koji najviše vode računa o životinjama koje se nalaze na farmi u okviru "Zadruge", zbog čega su više puta dobili čak i pohvale od mentora Proke.

Foto: RTV Pink

Iako su napravili raspodelu poslova, ovi zadrugari ušli su u raspravu zbog održavanja farme, a Žuti je čak u jednom trenutku i napusti raspravu jer ga je, kako je rekao, ometala Gordana dok je doručkovao. Precizno, ovi stanari posvađali su se oko hrane i vode za životinje.

Foto: RTV Pink

Zašto nosiš hranu kada sam im dao celu balu sena? Nemoj da mi dramiš, molim te. Ja ne volim kada mi neko drami dok jedem. Ja i rođenoj majci kažem da mi se skloni. Kada zavšrim sa jelom, pričaj mi šta hoćeš. Nisi morala da puniš kante - rekao je Žuti.
Čim ližu jezikom, znači da su žende. Ujutru im ponudim vodu. Sipam suvu hranu. Ja uzmem ceo džak. Dva meseca sam išla sama, ali već kada si sa mnom daj da idemo zajedno - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga nastala je još već svađa, s obzirom na to da Gordana i Žuti nisu mogli da se slože oko davanja vode za živinu.

Kokoškama ne treba da sipaš vodu! Šta se ti brineš za gusku. Ona će da ustane i da prošeta malo, da uzme u onim barama da se okupa i da se vrati. Razumi to već jednom! Kokoška stigne svuda i kod krava i kod ovaca. Kljuca po ceo dan. Ne moraš da brineš. Ima svuda okolo vode - bio je nervozan Žuti.

Autor: S. Kuvekalović

#Gordana Džehverović

#Radosav Žuti

'