AKTUELNO

Komentarisale momke!

Maca Diskrecija i pevačica Sara Reljić postale su veoma bliske u poslednje vreme. Ove ukućanke dok su razgovarale u spavaćoj sobi dotakle su se fizičkog izgleda muškaraca koje poznaju.

Foto: RTV Pink

Iako je u vezi sa njegovim najboljim drugom Vojketom, Saru to nije sprečilo da kaže da joj je Đekson veoma privlačan, dok je Maca Diskrecija otvoreno pevačici priznala da je bacila oko na njenog brata i da želi da postaju porodica.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je mršaviji od Đeksona. Đekson nije mršav. Zgodan je Đekson - rekla je Sara.
Ne znam. Meni je baš mršav nešto. Ne volim te mršave. Ko gliste su mi onako - komentarisala je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sara je zatim počela da peva pesmu Milice Pavlović - Mogla sam, ali ju je prekinula Maca rečima kako je to pesma za njenog brata Filipa Reljića, nakon čega je pevačica prestala da peva i počela da govori ironične komentare.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Evo za Sarinog brata pesma. Zamisli ja da ti budem snajka - rekla je Maca i svojoj izjavom ostavila u čudu Saru.
Jadan on! Zamisli probudiš se, piješ kafu sa mnom. On jadan gleda. Ne znam da li sada ima devojku. E, jedino što mom bratu fali je što nije biznismen - našalila se pevačica.

Foto: RTV Pink

Otimali su se oko mene još kada sam bila ne poznata, a zamisli tek sada. Možda on nema devojku sada. Kome li ću ja biti snajka? Pitam se. Za sada nikome! Mora moj biti baš neki normalan dečko. Da ima normalne poglede na život - rekla je Maca.

Ove stanarke u nastavku su komentarisali i Duška Radonjića, oca Andrijane Radonjić, koji važi za jednog od većih zavodnika pod krovom Bele kuće, a za koga je Maca i ranije već govorila da joj se sviđa.

Foto: TvPink Printscreen

Duška sam komentarisala kod Ognjena, kažem izgleda kao biznismen, ali nije. Ponaša se čak tako, ali nije šmeker do kraja. Voli starlete, što ja ne volim. Ja ne volim muškarce koji vole starlete - pričala je Diskrecija.

Autor: S. Kuvekalović

#Maca Diskrecija

#Sara Reljić

'