AKTUELNO

Ne zna šta je očekuje.

Kristina Kockar se odlično pokazala u ulozi reditelja još dok se bavila realizacijom filma "Ljubav i mržnja", pa je nastavila u istom ritmu. Ona se maksimalno posvetila i snimanju novog projekta "Ljubav na zadrugarski način" i sa Drvetom mudrosti je porazgovarala o detaljima snimanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Završili smo drugu scenu, ide okej. Problem je što ima mnogo kadrova i u svakoj sceni su svi u kadru. Malo nam je problem da okupimo sve ljude, ali pošto su uložili puno vremena u pisanju i Slobodan i Milan, trudimo se da ispoštujemo to što su napisali. Kako piše u scenariju, tako i snimamo - rekla je Kija

Kristina i Sloba Radanović su dobili poziv za gostovanje u emisiji Amidži šou, koja se emituje večeras od 23h. Drvo mudrosti je bilo znatiželjno da li je Kija spremna za gostovanje.

Foto: Printscreen Youtube

Pa spremiću se kasnije, ne znam u koliko sati treba da budem spremna. Ne spremam se, ja sam spontana, ne znam šta me očekuje tamo. Gledala sam Amidži milion puta, otprilike znam kakva je koncepcija. Ne znam za šta treba da se spremam, psihički verovatno, biće sve spontano i sve okej. Imam malo tremu - otkrila je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: I OVO UME! Zadrugari su se odlično ZABAVILI gledajući Viktoriju dok TVERKUJE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'