AKTUELNO

Smatra da je svoj deo posla odradio, a sada je red na ukućane da se posvete snimanju.

U toku je snimanje drugog filma u rijalitiju "Zadruga". Kako se odlično snašao u ulozi scenariste, Sloba Radanović je preuzeo odgovornost na sebe da se posveti pisanju i drugog scenarija za film "Ljubav na zadrugarski način".

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt pevača da bi od njega saznalo kako napreduje snimanje filma. Međutim, Radanović je otkrio da se on previše ne bavi time, jer kako kaže "svoj deo posla je odradio".

20 strana scenarija sam napisao za jedan dan i mislim da je to previše od mene. Ne želim da ih ja kontrolišem, zato što se svi oni nađu manje vrednim, ja neću da ih demorališem, da ću da im ja sugerišem i da se oni osete manje vredni, to se desilo nekoliko puta. Dobio sam konstataciju da sam ja svoj deo posla odradio - objasnio je Radanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Kristina Kockar preuzela ulogu reditelja, a Marko Miljković ulogu kameramana, to dodatno otežava komunikaciju između glavnih odgovornih za realizaciju ovog projekta.

Niti razgovaram sa kamermanom da bih mogao da pregledam snimke, niti želim da ga pitam da mi pusti te snimke. Sa režiserom imam korektan odnos, ali kad god ja nešto sugerišem ona se oseća manje vrednom, dok me nešto ne pita sam - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je istakao da je jedan od razloga zašto on trenutno ne prati kako teče realizacija filma i to što se pojedini delovi filma snimanju po tuđem nahođenju, a ne doslovce kako je on napisao.

Ne želim da se nerviram zbog nečega na šta ne mogu da utičem. Moj rad nije uzaludan, neko je video da sam ja to napisao. Scenario je zanimljiv dok se čita, nego dok se snima i gleda film. Neću da se mešam u taj posao. Ja bih voleo da budem i scenarista, režiser i kamerman, da sve bude kako sam ja zamislio, ali neću da ispadne da sam sebičan, samoživ, da se pravim previše bitan, neka uradi svako svoj deo posla. Ni prošli put se ne sećam da su to ljudi znali da cene... Bilo mi je mučno da pišem tekstove za neke ljude koje ne mogu očima da gledam - priznao je pevač.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: STIGLO VAŽNO PISMO OD VELIKOG ŠEFA: Ovo nisu očekivali, a ona se odmah POBUNILA! (VIDEO)

Sve detalje Slobinog razgovora sa Drvetom mudrosti pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'