AKTUELNO

Novi zadatak koji je oduševio sve u Beloj kući.

Danas je odlučeno da će ove nedelje higijeničarke u Zadruzi biti Milica Dugalić i Gordana Džehverović. Veliki šef im je u toku večeri poslao posebno pismo baš povodom ovog zadatka, ali i poklon paket za njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Vođa je danas odabrao higijeničare koji će tokom cele nedelje voditi računa o tome ko pravi nered. Sada šaljemo uniforme Goci i Milici koje moraju nositi kada je njihova smena. Njih dve se moraju dogovoriti ko je kada u smeni, i tada moraju zapisivati ko ne čisti za sobom. Na kraju nedelje ćete predati šefu vaša zapažanja. U svakom trenutku mora neka od njih dve biti na smeni - pisalo je u pismu koje je pročitao Tomislav Panić, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Goca i Milica su prihvatile ovaj nimalo lak zadatak a kada su otvorile paket, nastalo je opšte oduševljenje u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na ovom kostimu francuske sobarice, ali meni ovo nije zadovoljstvo, već zadatak koji ću ispuniti jer poštujem sve odluke Velikog šefa - prokomentarisala je Milica.

Mlade devojke su poželele da im Goca i Milica pozajme odevne kombinacije jer su im se kostimi higijeničarki jako svideli ali ipak kompletan zadatak nisu smele da prihvate.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SANJA JE PRAVI PRIJATELJ MOJOJ ĆERKI: MATORINA MAJKA progovorila o njihovom odnosu: Ja tu ne mogu da se mešam! (FOTO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Milica Milisavljević Dugalić

#Tomislav Panić

'