AKTUELNO

Takmičari su bili vidno iznervirani zbog toga što ona opet nije ispunila svoj deo zadatka, a Luna i Sloba su u potpunosti digli ruke od nje.

Svi takmičari imali su zadatak da izaberu osam dobrovoljaca, ali nisu znali koji je razlog tome. Iako su mnogi imali pretpostavku da je u pitanju kupovina, niko nije želeo da se oglasi povodom toga. A jedna od njih bila je Nadežda Biljić koja se svojevoljno prijavila za predstojeću akciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućanka je u vezi sa kupovinom prošlog puta imala i te kako loše iskustvo sa jednom ukućankom, a i ovoga puta napravila je isti potez. Naime, ona je u činiji izvukla papiriće sa imenima zadrugara kojima će kupiti sve potrebne namirnice sa spiska, a to su bili: Miki Đuričić, Sloba Radanović, Luna Đogani i Bebi Dol.

Takmičari su bili vidno iznervirani zbog toga što ona opet nije ispunila svoj deo zadatka, a Luna i Sloba su u potpunosti digli ruke od nje.

Da li je ona tebi dala račun? - pitao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije, nisam ni videla, neću uopšte da se svađam zbog toga. Nije mi ni pare vratila. Nije kupila hleb, tunjevinu, nemam ni uloške, a treba da dobijem. Ni sa Mikijem nisam mogla da se raspravljam. A rekla je kao da će sad namerno da ide ona u prodavnicu ponedeljkom, zato što je kao kupila, ali je neko uzeo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Fali mi jedan jogurt, fali mi jedna plazma, ona ništa nije uradila kako treba, ona je kao tocilo - bio je nervozan Sloba.

Nadežda je i ovoga puta razočarala ukućane koji su verovali da će ispuniti zadatak do kraja. Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'